Pěna z uzeného pstruha

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Pstruha vložíme do nožového mixéru, přilijeme smetanu a společně rozsekáme na hladkou hmotu. Osolíme ji, opepříme a uložíme v chladu.

Kořenovou zeleninu nakrájíme na miniaturní kostičky, vložíme je na 3 minuty do vroucí vody, slijeme je a nasypeme do mísy. Přidáme olej, ocet, směs osolíme, opepříme, případně podle chuti ještě osladíme.

Zeleninu rozdělíme na talíře. Z rybí hmoty utvoříme pomocí dvou lžic noky, které opatrně položíme na zeleninu a každou porci ozdobíme listy salátů. Podáváme s čerstvým pečivem či toasty.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...