Rychlá játrová paštika

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli a česnek a za stálého míchání je opečeme, až cibule změkne. Přidáme játra a za stálého míchání opékáme asi minutu. Pak přilijeme brandy a povaříme další minutu.

Játrovou směs vložíme do mixéru, přidáme nakrájené studené máslo a smetanu, osolíme, opepříme a vše rozmixujeme na hladkou hmotu.

Rozmixovanou hmotu propasírujeme přes sítko a naplníme ji do jednoporcových keramických misek. Vložíme je do chladničky a necháme ztuhnout.

Poznámka k receptu

Paštiku podávejte s nasucho opečenými plátky světlého toastového chleba.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...