Salát z buřtů
Seznam surovin
- uzenina 500 gramů (buřty nebo točený salám )
- cibule 3 kusy
- okurky 3 kusy (sladkokyselé)
- hořčice 1 lžíce
- kečup 3 lžíce
- worcesterská omáčka 3 lžíce
- olej 3 lžíce
- paprika feferonka 1 kus
- cukr kostkový 2 kostky
- majonéza 2 kusy (mallá vanička)
- sůl
- pepř (zelená část - na ozdobu)
- pórek 1 kus
Postup přípravy
Uzeninu, cibuli a okurky nakrájejte na tenká kolečka.
Hořčici, kečup, worchester, olej a cukr svařte a nechte vychladnout.
Zamíchejte do směsi majonézu a ochuťte solí a pepřem. Přimíchejte nakrájené buřty, cibuli a okurky a dejte do chladu proležet.
Přizdobte zelenou částí pórku nakrájenou na nudličky a podávejte s chlebem a pivem.
Načítám komentáře...