Sendvič s kuřecím masem
Seznam surovin
- kuřecí maso 2 kusy (řízky )
- sůl
- pepř
- koření provensálské 1 lžička
- olej olivový 2 lžíce
- chléb toastový 8 plátků (světlý)
- salát hlávkový
- rajčata 2 kusy
- slanina 4 plátky
- vejce 2 kusy (natvrdo uvařená)
- tatarská omáčka 2 lžíce
Postup přípravy
Řízky osolte, opepřete, posypte provensálským kořením, zabalte do alobalu potřeného olejem a upečte v troubě vyhřáté na 200°C (cca 30 minut). Toastový chléb nasucho opečte.
Slaninu opečte, rajčata nakrájejte na kolečka a hlávkový salát operte a natrhejte.
Toasty poklaďte hlávkovým salátem, rajčaty, na plátky nakrájeným kuřecím masem, slaninou, vejci nakrájenými na kolečka a polijte tatarskou omáčkou. Zakryjte zbylými toasty a podávejte teplé.
Načítám komentáře...