Toast se slaninou a vejcem
Postup přípravy
1. Formu na muffiny lehce vymažte rozpuštěným máslem. Válečkem rozválejte toastový chléb na tenké plátky a z každého vykrojte kolečko o průměru 11 cm. Kolečka překrojte napůl a do každého důlku vmáčkně- te dvě poloviny řeznou stranou dolů. Případnou mezeru na dně dobře vyplňte kouskem chleba. Okraje chleba potřete zbylým rozpuštěným máslem.
2. Na pánvi opečte téměř dokřupava plátky slaniny, bude to trvat asi 4 minuty. Do všech chlebem vyložených formiček vložte plátek slaniny a do každého rozklepněte 1 vejce. Osolte, opepřete a vložte do trouby předehřáté na 190 °C. Pečte 20 minut nebo dokud nebude bílek pevný. Ostrým nožem objeďte dokola každý muffi n, snáz se vyklopí. Hned servírujte.
Načítám komentáře...