Tuňákové palačinky

Seznam surovin

Těsto:

Náplň:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli a salát nakrájíme na drobné kousky a promícháme s ostatními ingrediencemi na náplň. Směs dochutíme podle potřeby a uložíme stranou, aby měla pokojovou teplotu.

2. V mléce rozmícháme vločky, vejce, přidáme špetku soli a necháme chvíli odležet, aby vločky nasály tekutinu.

3. Na rozpálené pánvi s trochou oleje opékáme palačinky z obou stran. Každou palačinku naplníme tuňákovou směsí, srolujeme do rolky a podáváme se zbytkem nakrájeného salátu.

Poznámka k receptu

Vynikající tuňákové palačinky si můžete připravit o víkendu, ale i ve všední den. Běžně se palačinky připravují z mouky. V tomto receptu jsou ale použity ovesné vločky, protože mají nižší glykemický index než mouka a lépe udrží stabilní hladinu krevního cukru. Recept je vyvážený i z hlediska tuků, takže cholesterol zůstává pod kontrolou. Palačinky si můžete připravit také dopředu a nechat v lednici uležet a ráno jen zabalit s sebou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...