Žemle s karbanátkem
Seznam surovin
Karbanátky:
- chléb toastový 2 plátky
- mléko 1/2 hrnku (plnotučné)
- mleté maso 200 gramů
- česnek 1 stroužek
- vejce 1 kus (velké)
- sůl hrubá
- rajčatová omáčka
Žemle:
- pečivo 4 kusy (malé žemle)
- sýr Mozzarella 1,5 hrnku (nastrouhaná)
- sýr Parmezán 1/2 hrnku (nastrouhaný)
- bazalka
Postup přípravy
1. Z promíchaných surovin na karbanátky tvořte kuličky o velikosti golfového míčku. Zploštěte je a asi 20 minut prohřejte v omáčce.
2. Vložte do lehce opečené žemle, potřené lžičkou omáčky, posypte oběma sýry a zapečte, až se roztaví. Ozdobte bazalkou.
Načítám komentáře...