Focaccia I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Všechny suché přísady smíchejte a pak promíchejte s 500ml vlažné vody na vláčné a hladké těsto.

2. Přemístěte ho na plech pokrytý pečicím papírem a rukama potřenýma olivovým olejem roztáhněte do krajů. Prsty udělejte do těsta důlky, posypte ho hrubou solí a zapíchejte do něj snítky rozmarýnu.

3. Pečte v horkovzdušné troubě předehřáté na 200°C asi 15 až 20 minut, až těsto zpevní a na povrchu pěkně zezlátne.

Poznámka k receptu

Tento lehoučký, hodně pórovitý chléb Italové milují – a my s nimi. Základním fíglem pro úspěch je co nejrychlejší cesta po prohnětení (a bez kynutí) na plech a pak do trouby.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...