Jablečné toastíky se skořicí
Seznam surovin
- chléb toastový 1 balení (bílý nebo tmavý )
- máslo (podle chuti, na pomazání)
- jablka 2 kusy
- cukr skořicový 1 balíček
Postup přípravy
Plátky toastového chleba namažte tenkou vrstvou másla.
Jablka omyjte, osušte, rozkrojte napůl, zbavte jádřinců a nakrájejte na tenké plátky.
Na polovinu namazaných plátků pečiva položte plátky jablek, lehce posypte skořicovým cukrem a přiklopte zbylými
plátky.
V toastovači upečte toasty a zabalte je jednotlivě do alobalu, aby vydržely co nejdéle teplé.
Poznámka k receptu
Pro obměnu chuti naplňte toasty plátky jablka a eidamu nebo ementálu (již nesypte skořicovým cukrem).
Načítám komentáře...