Toasty s pivními žampiony
Seznam surovin
- chléb toastový 8 plátků (světlý)
- olej
- máslo 1 lžíce
- žampiony 300 gramů (větší)
- pivo tmavé 1 decilitr
- pepř černý (mletý)
- kmín 1 špetka
- sůl
- vejce 4 kusy
- pažitka
Postup přípravy
Omyté žampiony nakrájíme na silnější plátky a pomalu je opečeme na oleji s kouskem másla do hezké lehce zlaté barvy. Dochutíme je solí, pepřem a kmínem, zalijeme pivem a rychle vydusíme dosucha. Nakonec
přidáme nasekanou pažitku.
Plátky toastového chleba opečeme na sucho.
Na pánvi s trochou oleje připravíme míchaná vejce, osolíme je a opepříme.
Na každý toast dáme lžíci míchaných vajec a lžíci pivních žampionů a ihned podáváme.
Načítám komentáře...