Vejci nadívaná celozrnná houska
Seznam surovin
- houska 1 kus (celozrnná)
- pórek 50 gramů (nakrájený)
- paprika červená 50 gramů (nakrájená)
- vejce 1 kus
- olej olivový 1 lžíce
- pepř 1 špetka (hrubě mletý)
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
Z housky seřízneme vrchní část a vnitřní střídku částečně vydlabeme.
Očištěný pórek a červenou papriku nakrájíme na malé kousky a společně je orestujeme na pánvi s trochou olivového oleje. Přimícháme rozdrobenou střídku z housky a společně znovu propečeme. Pak přidáme vejce, promícháme, mírně osolíme, opepříme a prohřejeme.
Vaječnou nádivkou naplníme vydlabanou housku, vložíme ji pod rozehřátý gril a necháme asi 5 minut rozpéct.
Načítám komentáře...