FRANCOUZSKÝ TOAST

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V hlubokém talíři prošlehejte vejce, mléko, skořici, cukr a vanilkový extrakt. Chleby postupně protáhněte vaječnou směsí tak, aby lehce nasákly, ale nerozmočily se. V pánvi rozpalte máslo a toasty opečte z obou stran dozlatova.

2. Čokoládu nasekejte nadrobno, smetanu přiveďte k varu a přelijte přes čokoládu. Nechte chvilku stát a pak směs šlehejte metličkou, dokud nezískáte hladkou omáčku. Toasty podávejte přelité omáčkou a ozdobené kopečkem šlehačky, nasekanými ořechy a oblíbeným ovocem.

Poznámka k receptu

Ochucená vaječná směs a vhodné doplňky udělají dokonalou snídani i ze staršího chleba. Francouzský toast je perfektní do postele, snadno a rychle ho připravíte, přitom zaručeně ohromí.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...