Selská omeleta
Seznam surovin
- mražená Selská směs Dione 400 gramů (balení obsahuje: brambory, mrkev, žampióny, zelí, papriku, hrášek a cibuli)
- olej
- vejce 3 kusy
- sůl
- pepř
- petržel hladkolistá (do omelety a na ozdobu)
- sýr (tvrdý, nastrouhaný)
Postup přípravy
1. Nejdříve na pánvičce orestujte mraženou Selskou směs Dione. Pak si připravte klasický základ pro vaječnou omeletu (rozšlehejte 3 vejce s 3 polévkovými lžícemi vody, přidejte špetku soli a pepře a většinu nasekané petržele). Základ vlijte na rozpálenou pánev, posypte nastrouhaným sýrem, orestovanou zeleninou a nechte ztuhnout.
2. Pokud to zvládnete, můžete omeletu pomocí talíře otočit a krátce zapéct i z druhé strany. Podávejte posypané zbylou petrželkou.
Poznámka k receptu
Omeleta se zeleninou je sytá a hotová je do 20 minut. A příště můžete místo Selské směsi vyzkoušet třeba hrášek nebo špenát.
Načítám komentáře...