Vejce ve víně

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Vejce oloupejte a naskládejte do zavařovací sklenice.

2. Šťávu z řepy, víno, ocet, koření, česnek, sůl a pepř spolu zahřejte v kastrůlku, ale nenechte dojít k varu.

3. Ještě teplým nálevem zalijte vejce. Sklenici nechte přes noc (i déle) stát na chladném místě. Vejce jsou velmi příjemná chuťovka i zajímavý doplněk obložených mís.

Poznámka k receptu

Chuťovka pro dospělé, utopenci pro vegetariány, ale i pro labužníky… Tak bychom mohli popsat neobvyklou lahůdku, kterou můžete mlsat jak samotnou, tak jako součást bufetu nebo jako doplněk třeba k pečenému masu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...