Bylinkový camembert

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Sýry podélně rozkrojte. Jejich vnitřek vydlabejte, ale nepoškoďte kůrku.

2. Vydlabanou část sýrů rozmělněte v misce vidličkou a promíchejte s ostatními přísadami.

3. Poloviny sýra naplňte vzniklou směsí, přiklopte je k sobě a stiskněte, aby sýr držel pohromadě. Troubu předehřejte na 170 °C.

4. Sýry na povrchu lehce nařízněte do čtverečků. Vložte je na plechu do trouby a krátce, asi 10 minut, zapečte. Dávejte pozor, aby se sýr nezačal příliš roztékat, má se rozehřát jen uvnitř. Podávejte teplé, můžete i v původních krabičkách.

5. Sýr je výborný s topinkami potřenými bylinkovým máslem.

Recept na Bylinkové máslo najdete zde nebo zde

Poznámka k receptu

Francouzská lahůdka parfémovaná bylinkami získá stálé místo ve vašem srdci (i v receptáři).

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...