Grilovaný Hermelín s malinami, listovým špenátem a švestkovou omáčkou
Seznam surovin
- sýr s bílou plísní 1 balení (Sedlčanský Hermelín na gril s pikantní švestkovou omáčkou (4 ks v balení))
- maliny 100 gramů
- špenát baby 100 gramů
- džem meruňkový 2 lžíce
- cibule 1 kus (menší)
- koriandr 10 lístků
- olej olivový 3 lžíce
- sůl
Postup přípravy
1. V rendlíku nahřejeme olej, přidáme jemně pokrájenou cibuli a mícháme, dokud nezesklovatí. Přidáme vypraný natrhaný špenát, koriandr, osolíme a odstavíme.
2. Sýry potřeme marmeládou, přidáme špenát, zabalíme do alobalu a grilujeme 5 minut z každé strany.
3. Při podávání doplníme švestkovou omáčkou a navrch ozdobíme malinami.
Načítám komentáře...