Grilovaný hermelín s pikantními fazolemi
Seznam surovin
- sýr s bílou plísní 1 balení (Sedlčanský Hermelín, s brusinkovou omáčkou)
- šunka tyrolská 4 plátky (delší plátky)
- fazole červené 2 plechovky
- cibule 1 kus
- česnek 2 stroužky
- paprička chilli červená 1 kus
- cibulka jarní 1 kus
- rajčata 2 kusy
- pepř černý (mletý)
- sůl
- olej 40 mililitrů
- omáčka (brusinková, je součástí balení)
- pažitka 1 svazek
Postup přípravy
V kastrolu nahřejeme olej a pokrájenou cibuli v něm necháme zesklovatět. Přidáme jemně nakrájený česnek, čili papričku a rajčata. Osolíme, přimícháme fazole, jarní cibulku, brusinkovou omáčku a společně krátce podusíme.
Mezitím Hermelíny obtočíme plátky šunky a zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 6 minut z každé strany.
Hotové fazole rozdělíme spolu s hermelíny na talíře a posypeme pažitkou. Podáváme s pečivem.
Načítám komentáře...