Pečená minimozzarella

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Listy červené čekanky krátce spaříme ve vroucí osolené vodě, prudce je zchladíme pod tekoucí studenou vodou a necháme odkapat. Stejně upravíme i stonky pažitky.

Listy rozložíme na prkénko, do středu každého položíme třešínku mozzarely zabalenou v polovině plátku špeku, list s náplní stočíme do měšce a ovážeme ho stonkem pažitky. Měšce naskládáme do pekáčku vymazaného olivovým olejem a vložíme na 5 minut do trouby vyhřáté na 250 °C.

Z rajčat nakrájíme deset plátků, rozdělíme je na talíře, na každý plátek položíme jeden upečený měšec, který ještě můžeme propíchnout ozdobným párátkem, porce doplníme lístky rukoly, pokapeme balzamikovým octem a podáváme s pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...