SKVĚLÁ SÝROVÁ CIABATTA
Seznam surovin
- ciabatta 2 kusy
- sýr Mozzarella 250 gramů
- sýr Čedar 400 gramů
- cibulka jarní 2 svazky
- majonéza 60 gramů
- smetana zakysaná 2 lžíce
- máslo 80 gramů (změklé)
- česnek 4 stroužky
Postup přípravy
1. Sýry nastrouhejte nahrubo, dejte do mísy a promíchejte. Přidejte nadrobno nakrájenou cibulku, majoné- zu a zakysanou smetanu. V misce smíchejte změklé máslo s utřeným česnekem. Ochucené máslo přidejte k sýrům a důkladně promíchejte. Pečivo podélně rozkrojte a rovnoměrně na ně naneste sýrovou směs. Předehřejte gril v troubě na nejvyšší výkon a zprudka zapečte, aby se sýr roztekl a zezlátl. Trvá to asi 5 minut. Podávejte horké, nakrájené na kousky
Načítám komentáře...