Sýrová ciabatta
Seznam surovin
- ciabatta 1 kus
- sýr Mozzarella 250 gramů
- sýr tvrdý 400 gramů (Čedar)
- cibulka jarní 2 svazky
- majonéza 60 gramů
- smetana zakysaná 2 lžíce
- máslo 80 gramů (změklé)
- česnek 4 stroužky
Postup přípravy
Sýry nastrouhejte nahrubo, dejte do mísy a promíchejte. Přidejte nadrobno nakrájenou cibulku, majonézu a zakysanou smetanu.
V misce smíchejte změklé máslo s utřeným česnekem. Ochucené máslo přidejte k sýrům a důkladně promíchejte. Pečivo podélně rozkrojte a rovnoměrně na ně naneste sýrovou směs.
Předehřejte gril v troubě na nejvyšší výkon a zprudka zapečte, aby se sýr roztekl a zezlátl. Trvá to asi 5 minut. Podávejte horké, nakrájené na kousky.
Poznámka k receptu
Tento recept je jednoduchý, přesně stvořený pro dny, kdy potřebujete rychlé a báječné jídlo jako okamžitou vzpruhu.
Načítám komentáře...