Terina z pršutu, kozího sýra a polníčku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Oba sýry a máslo spojte v misce, nejlépe elektrickým šlehačem. Vmíchejte nasekanou pažitku a podle chuti opepřete čerstvě namletým pepřem.

2. Pekáček vyložte potravinovou fólií a dno vyskládejte polovinou pršutu. Potřete ho půlkou sýrové hmoty. Pokračujte vrstvou polníčku a ten překryjte zbylým sýrem. Na sýr opět naskládejte pršut.

3. Překryjte fólií a přesuňte do ledničky. Nechte alespoň 2 hodiny ztuhnout.

4. Terinu vyklopte z pekáčku, nakrájejte ji na malé kostičky a podávejte s pečivem jako předkrm.

Poznámka k receptu

Chcete-li lehkou večeři, nakrájejte terinu na tenké plátky a obložte zeleninou podle chuti. Polníček se sýrem můžete také do pršutu jednoduše zarolovat.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...