TOAST S HRUŠKAMI, AVOKÁDEM A KOZÍM SÝREM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Chleba nasucho opečte. Hrušku rozpulte, vyřízněte jádřinec a nakrájejte na plátky. Do menšího kastrůlku nalijte hruškovici, dejte do ní hrušky a přiveďte k varu. Stáhněte plamen a nechte v alkoholu hrušku 10 minut marinovat.

2. Ořechy nahrubo nasekejte, nasypte na pánev a přidejte cayenský pepř se skořicí. Promíchejte a nechte 4 minuty opékat. Neustále ořechy míchejte, aby se nespálily. Avokáda rozpulte, vyjměte pecku a lžící vydlabejte dužinu. Osolte, opepřete, ochuťte citronovou šťávou a vidličkou rozmačkejte. Na každý chléb nandejte avokádo, poklaďte plátky hrušky a přidejte rozdrobený kozí sýr. Posypte sýr kořeněnými ořechy a nakonec vše zakápněte medem.

Poznámka k receptu

Toast plný podzimních chutí vás ráno postaví na nohy, vhodně ale reprezentuje i před návštěvou. Poohlédněte se v obchodě po co nejkvalitnějším medu, na výsledné chuti to bude hodně znát.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...