Capuns - mangoldové závitky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Mouku prosejte do mísy, přidejte vejce, 100 ml vody, mléko, sůl a pepř. Vypracujte pevné těsto a zastříkněte ho trochu vodou. Zapracujte do něj klobásky, šunku a cibulku, případně petrželu a mátu (není nutné), vše nadrobno nakrájené.

2. Listy mangoldu opláchněte a do každého jako do balíčku zabalte kousek těsta, vytvarovaný jako silný váleček.

3. Svařte vývar s mlékem, vložte do něj závitky a povařte 10 minut. Vyjměte.

4. Závitky podávejte v hlubokém talíři s trochou vývaru s mlékem, ve kterém se vařily, posypané
sýrem a ozdobené vyškvařenou slaninou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...