Cibulky v těstíčku s tvarohovým dipem

Seznam surovin

Na tvarohový dip:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V misce rozšleháme vejce s podmáslím. Přidáme kmín, pepř, trochu soli, vmícháme mouku, podle potřeby přilijeme pivo a umícháme nepříliš řídké těstíčko, které necháme alespoň 15 minut odpočinout.

Mezitím očistíme cibulky a z každé odřízneme větší část zelené nati. Dále připravíme dip. V misce dobře rozmícháme tvaroh se smetanou, dip osolíme, opepříme, ochutíme trochou citronové šťávy a vmícháme do něj nasekanou cibulkovou nať.

Cibulky obalíme v připraveném těstíčku a usmažíme ve větším množství rozehřátého oleje dozlatova. Necháme je odkapat na papírovém ubrousku a podáváme je ještě teplé, doplněné tvarohovým dipem.

Poznámka k receptu

1 hrnek = 2,5 dl Proti mastnotě každou cibulku zabalte do proužku pečícího papíru.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...