Cuketové carpaccio

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jednu paličku česneku rozkrojíme na poloviny. Druhou rozebereme na stroužky, oloupeme je, nakrájíme na plátky a krátce opečeme v pánvi na olivovém oleji. Spolu s plátky vložíme do pánve i půlky paliček řeznou stranou dolů. Když plátky začnou růžovět, odstavíme pánev z ohně, olej slijeme a česnek uložíme stranou. Olej z česneku nalijeme na dva velké talíře, osolíme a ochutíme čerstvě mletým pepřem.

Cukety omyjeme, nakrájíme na velmi tenká kolečka a rozložíme v kruzích na talíře s olejem. Posypeme je osmaženými plátky česneku a lístky tymiánu, podle chuti osolíme a opepříme a doprostřed položíme půlky česnekových paliček.

Poznámka k receptu

Carpaccio podávejte s čerstvou bagetou nebo bílým chlebem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...