Lupínky z bílé ředkve

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 160 °C. Bílé ředkve nejprve důkladně omyjte a osušte a poté nastrouhejte na struhadle na stejnoměrné tenké plátky.

2. Plátky ředkve v míse promíchejte s olejem, solí a kmínem. Pak je naskládejte na plechy vyložené pečicím papírem tak, aby se jednotlivé kousky nepřekrývaly.

3. Pečte ve vyhřáté troubě při 160 °C asi 30 - 45 minut.

Poznámka k receptu

Zeleninové lupínky získávají čím dál větší oblibu. Můžete si je koupit v obchodě, ale příprava je tak snadná, že není důvod, proč se do nich nepustit doma.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...