Okurkový chlebíček
Seznam surovin
- chléb toastový 12 plátků
- okurka salátová 1 kus
- sýr krémový 125 gramů
- kopr 4 snítky (čerstvý)
- česnek 1 stroužek
- citron 1 kus
- olej olivový 1 lžíce
- sůl
Postup přípravy
V misce smíchejte krémový sýr, prolisovaný česnek, větší část nasekaného kopru, olivový olej a kůru z citronu. podle chuti osolte a dolaďte citronovou šťávou. Okurku škrabkou nakrájejte na tenké plátky. Z chlebů odkrojte kůrky, potřete je ochuceným sýrem a poklaďte okurkovými pentlemi. posypte zbylým koprem a diagonálně překrojte, abyste získali trojúhelníkové chlebíčky. namazat také můžete jen polovinu chlebů a druhou půlkou je přiklopit, obě varianty anglický hostitel povolí.
Načítám komentáře...