PLNĚNÉ ŽAMPIONY I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ze žampionů vyřízněte nožičky a spolu s česnekem je nakrájejte nadrobno. V pánvi rozpalte olej a česnek i nožky restujte, dokud nezměknou. Stáhněte pánev z plotny a nechte zchladnout.

2. Do mísy nastrouhejte parmazán, přidejte krémový sýr, strouhanku, nasekanou petrželku a restovaný česnek s žampiony. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Promíchejte a směsí naplňte klobouky. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 20 minut, dokud sýr nezezlátne. Ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Plněné žampiony jsou vděčný předkrm. Naladí na celé menu, a přitom při jejich konzumaci nevázne řeč. Připravte je tak, aby při příchodu hostů byly vlažné. Můžou hned jíst a vy budete mít čas dokončit další jídla.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...