Český pivní guláš

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Hovězí maso naklepejte a nakrájejte na přibližně stejně velké kostky. Osmažte je na rozehřátém sádle, vyjměte a nechte stranou. Ve výpeku dozlatova opečte najemno nakrájené cibule spolu s kostičkami slaniny. Vraťte maso.

2. Posypte ho mletou paprikou, nechte ji zpěnit, zalijte částí piva a trochou vody, osolte, opepřete, přidejte protlak, rozetřený česnek a kmín. Zalijte vývarem a duste na malém plameni, až maso téměř změkne.

3. Chléb namočte v troše vody, přidejte k masu a ještě duste, až maso zcela změkne. Zalijte zbylým pivem, okořeňte a ještě krátce povařte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...