KACHNÍ PRSA S POMERANČOVOU MARMELÁDOU S ROZMARÝNEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Tuk na prsou nařízněte do mřížky. Osolte a opepřete. Rozehřejte pánev, prsa na ni položte nejdřív kůží dolů a opečte z každé strany 3–5 minut dozlatova. Přendejte je na talíř a nechte odpočinout při pokojové teplotě.

2. Na stejné pánvi dejte smažit cibulku dohněda. V misce smíchejte marmeládu s vínem a snítky rozmarýnu. Míchejte tak dlouho, dokud se ingredience nepropojí.

3. Kachní prsa vložte znovu na pánev, potřete je marmeládovou směsí, přidejte cibuli a přiklopte. Stáhněte na střední plamen či stupeň a nechte ještě 3–5 minut podusit. Na talíři nakrájejte maso na plátky a ozdobte rozmarýnem.

Recept na Pomerančovou marmeládu s rozmarýnem najdete zde

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...