Pečená kachní prsíčka
Postup přípravy
Kachní prsa naložíme alespoň na 24 hodin do směsi medu, sójové omáčky, soli, pepře a špetky skořice. Pak je opatrně opečeme v teflonové pánvi kůží dolů dohněda (pozor, aby se nepřipálila), obrátíme je, opečeme i z druhé strany a vložíme na 30 minut do trouby vyhřáté na 60 – 80 °C.
Mezitím rozsekáme pečené maso se smetanou v nožovém mixéru dohladka a paštiku dochutíme solí a pepřem.
Brambory rozkrojíme na půlky, opečeme na troše oleje dozlatova a ještě teplé je naplníme paštikou.
Kachní prsíčka nakrájíme na tenké plátky, rozdělíme je spolu s bramborami na talíře a vše doplníme brusinkami.
Načítám komentáře...