Karbanátky z drůbežího masa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuskus připravte podle návodu na obalu. Mleté kuřecí nebo krůtí maso promíchejte s 1 jemně nasekanou cibulí, strouhankou, vejcem, petrželkou nebo koriandrem (část odložte na posypání), mátou, zázvorem
a římským kmínem. Osolte a ze vzniklé hmoty tvořte karbanátky. Opékejte je na polovině oleje z obou stran dozlatova.

Přendejte na teplý talíř a nechte stranou. Do pánve vlijte zbylý olej, zpěňte na něm druhou cibuli nakrájenou na nudličky, přidejte protlak, papriku, feferonky a všechno lehce orestujte. Podlijte trochou
horké vody, vsypte olivy pokrájené na kolečka a pomalu vařte asi 5 minut. Karbanátky pak v omáčce jen prohřejte. Posypte nasekanou petrželkou nebo mátou (podle chuti).

Podávejte s hotovým kuskusem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...