Kostky na špenátu a kukuřici
Seznam surovin
- krůtí maso 400 gramů (prsa)
- sůl
- pepř černý (mletý)
- muškátový oříšek
- olej olivový 3 lžíce
- cibulka jarní 2 kusy
- kukuřice sterilovaná 200 gramů
- špenát 300 gramů (čerstvých listů)
Postup přípravy
Maso nakrájené na větší kostky osolíme, opepříme, ochutíme špetkou nastrouhaného muškátového oříšku, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Cibulku nasekanou nadrobno osmahneme na oleji dozlatova. Přidáme kukuřici a krátce ji opečeme. Poté vložíme nakrájené špenátové listy bez stonků, promícháme, osolíme a prohřejeme. Maso opečeme zprudka na oleji, přidáme ho ke špenátu s kukuřicí a ještě chvilku prohřejeme. Vhodnou přílohou jsou těstoviny
Načítám komentáře...