Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
Seznam surovin
- krůtí maso 400 gramů (řízků)
- česnek 4 stroužky
- olej olivový 3 lžíce
- celer řapíkatý 3 kusy
- cuketa 2 kusy (nebo 1 větší)
- paprika červená 2 kusy
- feferony 1 kus (zelená)
- cizrna (konzervovaná)
- bulgur 400 gramů (vařený)
- koriandr 1 hrst
- sůl
Postup přípravy
Mírně osolené krůtí maso nakrájené na kostky a celé stroužky česneku osmahněte na oleji. Přendejte je na talíř a do výpeku přidejte na širší kousky nakrájené celerové řapíky, cukety nakrájené na širší, asi 3 cm dlouhé dílky (rozčtvrcené a pak nakrájené), papriky nakrájené na kostky a feferonku nakrájenou na kostičky.
Zakryté poduste asi 3 minuty, přidejte scezenou cizrnu a krůtí maso, prohřejte a promíchejte s hotovým bulgurem (nebo položte na kopeček bulguru). Posypte nasekaným koriandrem.
Načítám komentáře...