Krůtí koule s růžičkovou kapustou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky, rozmixujeme ho a ochutíme muškátovým květem a solí.

Růžičkovou kapustu očistíme, vložíme do vroucí osolené vody a vaříme asi 8 minut. Kapustičky vyjmeme, necháme odkapat a po vychladnutí každou obalíme mletým masem a v dlaních zakulatíme.

Na závěr masové koule obalíme v pohankových vločkách, rozložíme je na plech lehce potřený olejem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C asi 25 minut.

Poznámka k receptu

Kouličky z mletého masa zpracovávejte vlhkýma rukama, nebudou tak na nich vznikat nežádoucí praskliny.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...