Krůtí maso s broskvemi
Seznam surovin
- krůtí maso 4 plátky (prsa)
- broskve 4 kusy
- med 4 lžíce
- máslo 30 gramů
- šťáva citronová 4 lžíce
- rozinky 2 lžíce (nasekané)
- ořechy vlašské 2 lžíce (nasekané)
- pepř černý (mletý)
- sůl
Postup přípravy
Broskve krátce spařte ve vroucí vodě, rychle ochlaďte a oloupejte. Pak je rozpulte a vyjměte jádro. V kastrůlku rozehřejte med s máslem, vmíchejte ořechy, hrozinky a citronovou šťávu.
Krůtí řízky lehce naklepejte, osolte, opepřete a opečte na oleji z obou stran. Přendejte každý řízek na plát alobalu, přidejte broskev, zalijte medovou směsí, alobal pevně uzavřete, položte na plech, vložte do
vyhřáté trouby a pečte cca 15 minut.
Načítám komentáře...