Krůtí řízek na fazolích
Seznam surovin
- krůtí maso 600 gramů (prsa)
- pepř barevný 1 lžička (drcený)
- olej
- fazole červené 400 gramů (ve slaném nálevu)
- cibule 1 kus
- sůl
- pepř
Postup přípravy
Krůtí maso omyjte, osušte a nakrájejte na řízky. Lehce je naklepejte, potřete částí oleje, osolte, posypte pepřem a nechte rozležet. V pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje a maso na něm opečte z obou stran doměkka.
Fazole sceďte a nechte okapat. Cibuli oloupejte, nasekejte najemno a na trošce oleje zpěňte. Přidejte fazole, chvíli poduste, podle chuti osolte a opepřete.
Fazole přidejte k masu, nechte prohřát a podávejte s dušenou rýží nebo vařenými bramborami.
Načítám komentáře...