Grilovaný mletý steak na česneku
Seznam surovin
- kuřecí maso 500 gramů (mleté)
- pepř černý (mletý)
- sůl
- česnek 2 stroužky
- moučka bramborová (škrob) 1 lžíce
- mouka pšeničná hladká 2 lžíce
- vejce 1 kus
- šťáva (ananasová)
- omáčka (Steak sauce)
- olej olivový
Postup přípravy
Z jemně mletého kuřecího masa, solamylu, hladké mouky, vejce, prolisovaného česneku, trošky šťávy z ananasu, steakové omáčky s příchutí ovoce a koření vypracujeme směs.Připravíme z ní 1 cm tlusté placky, které obalíme v hladké mouce.
Grilovací pánev rozehřejeme, potřeme olejem a placky na ní zprudka ogrilujeme z obou stran.
Vhodnými přílohami jsou dušená rýže, hranolky, krokety. Podáváme s ovocným salátem nebo posypané kousky ananasu.
Načítám komentáře...