Indické kuře na pomerančích

Seznam surovin

Na 4 porce :

Marináda:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kuře rozdělte na osm dílů, rozložte je na pekáč, potřete marinádou smíchanou z uvedených surovin, přidejte rozinky a skořici a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 35 minut.

2. Na posledních 10 minut k němu přidejte pomeranče (při delším pečení by zhořkly). Podávejte s indickými chlebovými plackami.

Poznámka k receptu

Až tuto báječnou lahůdku vonící exotikou ponesete na stůl, nezapomeňte k ní přidat kromě indických chlebových placek nán také pořádný džbán vody. Je totiž parádně „hořlavá“!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...