Kantonská rýže s masem
Seznam surovin
- rýže 1/2 kilogramu
- vejce 3 kusy
- cibule 1 kus
- paprika kapie 1 kus (sterilovaná)
- šunka 150 gramů
- kuřecí maso 200 gramů (vařené)
- houby 100 gramů
- pórek 1 kus
- sůl
Postup přípravy
Uvařte 0.5 kg rýže. Rozšlehejte 3 vejce se solí, usmažte je na sádle a odložte na teplé místo.
Na pánvi na tuku osmažte nakrájenou cibuli, kapii, 150 g šunky, 200 g předem uvařeného, na kousky nakrájeného kuřecího masa, 100 g nakrájených hub a pórek.
Po dvou minutách opékání přidejte usmažená vejce, uvařenou rýži, osolte a na prudkém ohni krátce a rychle promíchejte a prohřejte.
Načítám komentáře...