KORUNOVAČNÍ BAGETA

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V misce smíchejte papriku s oreganem, kuřecí prsa očistěte, osolte a posypte kořením. Dejte do zapékací misky, na každé položte kousek másla, podlijte vodou a pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 25 minut. Nechte maso zchladnout a natrhejte ho na vlákna.

2. V misce smíchejte majonézu, bílý jogurt, kari, bazalkový olej a mangové čatní. Bagetu rozpulte, potřete ochucenou majonézou, navršte na ni trhané kuře a přidejte salát. Přiklopte druhou částí.

Poznámka k receptu

Kombinace kuřete, majonézy a mangového čatní je inspirovaná korunovačním kuřetem a salátem, které se podávaly při korunovaci královny Alžběty II. Maso i omáčku připravte předem, ráno před výletem už bagetu jen poskládáte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...