Kuře na medu, hořčici a tymiánu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Předehřejte troubu na 180 °C a připravte marinádu: smíchejte hořčici, med, citronovou kůru i šťávu a sůl.

2. Do střední zapékací mísy dejte rozpůlená kuřecí stehna či paličky, přelijte je marinádou a mezi kousky masa vložte snítky tymiánu.

3. Dejte péct do trouby na 40 minut. Hotové kuřecí maso ještě opepřete a podávejte s bramborem nebo kouskem pečiva a salátu.

Poznámka k receptu

Jeden z Markétiných tipů, jak zvládat život plný dětí, práce a dalších povinností, je „vaření“ v troubě. I když se jídlo obstará téměř samo, kombinace jemného masa a výrazné hořčice a medu je tak skvělá, že vás nikdo nebude podezírat, že si všechno vlastně usnadňujete.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...