Kuře tikka masala

Seznam surovin

Základ:

Kuře:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kuřecí maso očistěte, nakrájejte na kostky a napíchejte na špejle. V misce smíchejte jogurt, všechny pasty a chilli a do vzniklé marinády naložte špízy. Nechte odležet 2 hodiny, ale klidně i přes noc.

2. Cibuli nakrájejte nadrobno, rajče na kousky. V hlubší pánvi rozpalte olej a restujte cibuli, dokud nezhnědne. pak přidejte česnekovo-zázvorovou pastu, všechny druhy koření, nechte rozvonět a přidejte rajčata a rajský protlak. Vařte, dokud omáčka nezhoustne.

3. Mezitím rozpalte gril v troubě, dejte pod něj kuřecí špízy a grilujte asi 10 minut – maso by mělo být hotové, ale ne přepečené. Stáhněte hotové maso ze špejlí a vmíchejte ho do omáčky. Společně vařte ještě asi 5 minut a podávejte.

Poznámka k receptu

Přípravu výrazně zjednodušují hotové pasty. poohlédněte se po nich na internetu nebo v obchodech s exotickými potravinami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...