Kuřecí adobo

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuře nakrájíme na porce a vložíme do vhodného hrnce. Přidáme vodu, viný ocet, sójovou omáčku, cukr, drobně nasekané stroužky česneku a chilli papričky, které jsme předem zbavili semínek.

Hrnec zakryjeme poklicí a velmi pomalu dusíme, dokud není kuře zcela měkké. Během varu se tekutina zredukuje na polovinu původního množství a získá silnou a výraznou chuť.

Nakonec maso dochutíme solí a pepřem.

Poznámka k receptu

Kuře nejlépe chutná s jasmínovou rýží. Připravte ji tak, že 1 hrnek rýže zalijete 2 hrnky vroucí vody a při mírné teplotě duste do měkka.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...