Kuřecí kavarma

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kuřecí maso osolte, opepřete a opečte v pekáči na oleji. Přidejte na plátky pokrájenou cibuli a česnek. Až cibule zezlátne, vhoďte na proužky nakrájené papriky a posekanou chilli papričku
a zalijte vínem. Nechte trochu probublat a vmíchejte rajčatový protlak a čubricu. Tímto kořením nešetřete.

2. Pekáč přiklopte a dejte vše do trouby předehřáté na 180 °C. Pečte asi hodinu, nebo až je maso měkké. Již hotovou kavarmu dochuťte citronem a vmíchejte do ní čerstvou nasekanou petrželku.

3. Podávejte v hlubokém talíři s bagetkou.

Poznámka k receptu

Tip: Kavarmu můžete udělat (stejně jako jsme to udělali my) i z celého kuřete, z vepřového či slepičího masa.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...