Kuřecí kousky s pomeranči

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájejte na kousky, osolte a opepřete. Pomeranče okrájejte až na dužinu, nad miskou vykrájejte jednotlivé dílky a dejte je na talířek. Do misky vymačkejte torza pomerančů, do pomerančové šťávy vmíchejte dezertní víno, sójovou a chilli omáčku, solamyl, 4 lžíce vody a rozmíchejte.

Maso opečte na oleji doměkka, přidejte nakrájenou cibuli, lehce opečte a přidejte nakrájené papriky, hrášek a podrcený česnek. Ještě zvolna opékejte, až zelenina mírně změkne. Zalijte tekutou směsí a nechte zhoustnout.

Nakonec vmíchejte dílky pomerančů, nakrájenou cibulovou nať a již jen krátce prohřejte. Podávejte s rýží nebo těstovinami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...