Kuřecí prsa „Aljaška“
Seznam surovin
- kuřecí maso 2 plátky (prsa)
- treska 2 kusy (filety)
- sýr polotvrdý 4 plátky
- smetana na šlehání 1 kelímek
- pepř černý (mletý)
- sůl
- olej 4 lžíce (na smažení)
Postup přípravy
Maso omyjte a osušte, rozdělte na 4 plátky, osolte a lehce je naklepejte. Na pánvi rozpalte olej a plátky na něm z obou stran opečte.
Každý filet z tresky překrojte napůl. Na každý plátek kuřecího masa položte plátek tresky, opepřete, na něj položte vždy plátek sýra a zalijte šlehačkou.
Pod pokličkou duste doměkka (8 - 10 minut).
Podávejte s bramborovými kroketami a zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu
Místo černého pepře můžete vyzkoušet citronový pepř.
Načítám komentáře...