Kuřecí prsa s rozmarýnem a šalvějí

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nakrájejte česnek, rozmarýn a šalvěj a nasypte je do nádoby s olejem a solí.

Přidejte k bylinkám kuřecí plátky a nechejte je marinovat alespoň 30 minut.

Položte kuřecí prsíčka na rošt na mřížku v troubě zcela nahoru. Nalijte cca 1 litr vody do odkapávacího plechu a plech položte na druhou mřížku. Grilujte.

Poznámka k receptu

Grilovaná kuřecí prsa je možné také servírovat studená, nakrájená na kostky nebo proužky s chutným salátem z rukoly a listů různých druhů salátu, s dresinkem z balsamikového octa nebo šťávou z citrusů.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...