Kuřecí specialita Vladimíra Hrona

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Oloupete asi kilogram brambor a nakrájíte na plátky.

Osolíte a opepříte 6 plátků kuřecích prsíček. Dále pokrájíte na plátky cibuli, rajčata, papriky, česnek. Pokud budete chtít po mně kolik gramů té či oné suroviny, to nevím, princip je v tom, že s těmito plátky rajčat, paprik, cibule a česneku pokryjete spodek varné mísy a tuto vrstvu zasypete vegetou a kmínem.

Druhá vrstva je z brambor, třetí z masa, čtvrtá opět z brambor a poslední, pátá, znovu z nakrájených rajčat paprik, cibule, česnek a pozor opět zasypaná vegetou a kmínem.

Jídlo podlijte trochou vody, přiklopte a dejte na půl hodiny předpéct do zahřáté trouby. Po půl hodině pokličku odejmete a opět pozor! Protože když jsem tento recept dělal poprvé, tehdy jsme neměli doma smetanu a tak jsem tuto směs polil plechovkou Tatry a poslední půlhodinku dopekl bez pokličky. Co se Tatry týče, od té doby již nechci jinak.

Dle chuti zasypeme parmezánem a přeji dobrou chuť.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...