Kuřecí stehýnka v pažitce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Příprava nádivky: Zmrazenou zeleninu povaříme v páře nebo v malém množství vody téměř doměkka. Velké kousky zeleniny nadrobno pokrájíme, přidáme vejce, rozetřený česnek, osolíme, doplníme posekanou pažitkou a dobře promícháme.

Očištěná stehýnka naplníme. Kůži uvolníme od masa tak, že uděláme kapsu a naplníme ji připravenou nádivkou. Sepneme párátkem nebo sešijeme.

Kuřecí stehýnka osolíme, posypeme kmínem a vložíme do zapékací misky. Podlijeme malým množstvím vody a za občasného podlévání horkou vodou nebo vývarem a přelévání vypečenou šťávou pečeme doměkka.

Z měkkých stehýnek odstraníme párátka nebo nitě, stehýnka potřeme máslem a obalíme v posekané pažitce.

Poznámka k receptu

Podáváme s vařenými nebo jinak upravenými brambory.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...